Goed-verzekerd-op-weg-met-de-foodtruck-en-snackwagen

Goed verzekerd op weg met de foodtruck en snackwagen

9 november 2023 | Door: Snelvoorelkaar.nl

Nederland kent talloze festivals en buitenevenementen. Gedurende het festivalseizoen telt Nederland ruim 1000 festivals! Voor ZZP’ers en MKB’ers met een verkoopwagen breken dan drukke tijden aan. Want tijdens al die evenementen kunt u een flinke omzet draaien. Naast de klassieke snackwagen of ijskar komen er steeds meer gespecialiseerde foodtrucks. In alle gevallen geldt: uw hele business hangt af van uw bestelwagen. Heeft u hem goed verzekerd? En welke verzekeringen moet u nog meer goed op orde hebben?

De bestelautoverzekering

Het is verstandig de verplichte WA verzekering aan te vullen met beperkt of volledig Casco. Dan bent u ook verzekerd wanneer u zelf schade rijdt. En dit is zeker niet ondenkbaar als u moet manoeuvreren op een festivalterrein, of wanneer u na een drukke werkdag nog naar huis moet rijden. Een ongeluk zit dan in een heel klein hoekje.

Sluit ook een pechhulp verzekering af. U wordt dan snel weer op weg geholpen en u loopt minder risico dat u het festivalterrein op komt gereden als het laatste optreden net is afgelopen…

> Bekijk onze bestelautoverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Als u een latte machiato over iemands mobiel gooit, valt er wel meestal wel iets te regelen. Erger wordt het wanneer een klant ziek wordt van het broodje gezond uit uw foodtruck. Zorg dat u een goede aansprakelijkheidsverzekering heeft waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over dit soort zaken. Ongelukken hoeven uw bedrijf dan niet in de problemen te brengen en u kunt uw energie blijven steken in leuke dingen.

> Bekijk onze aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Inventaris- en goederenverzekering

Het is heel belangrijk dat u de inventaris voldoende verzekert. Uiteraard is daarbij van belang wat voor producten u bereidt. Maakt u koude verse smoothies of serveert u maaltijden waarvoor u een complete keuken in uw foodtruck heeft gebouwd? Realiseert u zich ook dat een verkoopwagen gevoelig is voor diefstal. Zeker als u alleen in uw foodtruck staat en er komen veel bezoekers tegelijk, is het moeilijk om alles in de gaten te houden.

> Bekijk onze inventaris- en goederenverzekering

Bedrijfsgebouwenverzekering

Wanneer u extra voorraad houdt in een loods of garage moet u dit pand ook verzekeren. U kunt de dekking van de inventaris in de winter misschien laag houden, maar nu het festivalseizoen van start is gegaan zal uw voorraad hoger worden. Check geregeld of het verzekerde bedrag nog klopt.

> Bekijk onze bedrijfspandverzekering ZZP

Online vanaf het festivalterrein!

Wij begrijpen dat u veel onderweg bent. Daarom kunt u bij Snelvoorelkaar.nl uw verzekeringen online regelen. Op onze website kunt u de verschillende verzekeringen te vergelijken en afsluiten. Maar u kunt ook bellen met een van de adviseurs, 088-4253000. En is er een schade die u wilt melden? Dan doet u dat gewoon online, vanaf het festivalterrein!

envelopecamera-video
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram