Leasing

Lease is een lening waarbij de roerende zaak waarvoor u de lening bent aangegaan als onderpand gebruikt wordt. Bij financial lease kunt u machines of apparatuur gebruiken en er aan het eind van het contract ook eigenaar van worden.

Contact opnemen
Leasing

Financial lease

De duur van de lening wordt altijd gekoppeld aan de levensduur van de machine of de apparatuur. Met deze manier van lease kunt u het volledige aankoopbedrag van kapitaalgoederen financieren

Operational lease

Wanneer u bijvoorbeeld een auto, vrachtwagen of een heel wagenpark aan wilt schaffen, kunt u gebruik maken van operational lease. Dit is de meest uitgebreide vorm van leasen. U sluit hierbij een all-inclusive contract af voor het gebruik van de auto of vrachtwagen. Deze blijft wel altijd in bezit van de leasemaatschappij. Het voordeel van deze vorm van lease is dat alle kosten voor het gebruik van de auto of vrachtwagen inbegrepen zijn in het contract; dus ook de rente en afschrijving, verzekeringen, belasting, reparaties en eventuele schades. Zelfs de brandstof voor het voertuig kan meegenomen worden in het lease bedrag. Zo heeft u altijd duidelijk inzicht in de maandelijkse kosten van uw investering.

Ja, ik wil gebruik maken van leasing

Wanneer u leasing in wilt zetten om uw nieuwe investering te financieren, begint het met een quick scan van uw onderneming. Hiermee wordt in kaart gebracht of leasen bij u en uw bedrijf past. We brengen de maandelijkse kosten in kaart, maar vergeten ook de kleine lettertjes niet. Deze kunnen namelijk veel invloed hebben op hoe de regeling uitpakt.

Wij kunnen het leasecontract ook rechtstreeks voor u afsluiten. Op deze manier heeft u altijd één duidelijke contactpersoon en geen last van eventuele administratieve rompslomp.

Doe de online financieringscheck

Zo gaan wij te werk

We brengen de best matchende investeerder en financieringszoekende bij elkaar.
Samen zoeken we voor beide partijen de meest rendabele oplossing.
Alle zaken worden veilig en professioneel geregeld, zonder onnodig risico.

Ed

Goed en duidelijke uitleg gang van zaken. Goede info per mail of telefonisch.

4/5

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5

Pascal

Heel fijn en snel contact, Vriendelijk geholpen en wordt goed mee gekeken wat er mogelijk is.

5/5
envelopecamera-videoarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram