Vrachtwagenverzekering

Vrachtwagenverzekering afsluiten? Vrachtwagens zijn een kostbaar bezit van uw bedrijf, deze verzekeringen is dan vaak ook een goed idee. Een vrachtwagenverzekering is vergelijkbaar met een reguliere autoverzekering, zo is het ook hierbij verplicht minimaal de Wettelijke Aansprakelijkheid te verzekeren. Wij helpen u vrachtwagenverzekeringen te vergelijken. Gevonden wat u zoekt? Dan kunt u deze indien gewenst ook meteen online afsluiten. Door onze unieke vergelijking van verschillende aanbieders kunt u tot wel honderden euro's per jaar besparen!

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken de premie van uw vrachtwagenverzekering

Voordelen van een vrachtwagenverzekering

  • Al vanaf €20,- per maand
  • Verzekerd tegen schade die aan uw vrachtwagen wordt veroorzaakt
  • Verzekerd tegen schade die u aanbrengt aan een ander voertuig
  • Kies een voor u gunstige betalingstermijn
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle en gratis opzegservice

Fritz Schulz

Informatie is makkelijk te vinden en snelle reactie op vragen

4/5
1 2 3 12

Vrachtwagenverzekering vergelijken

Bent u op zoek naar een voordelige vrachtwagenverzekering? We zetten graag voor u op een rijtje welke opties geschikt zijn voor uw (bedrijfs)situatie.

Uw verzekering online afsluiten

Wanneer het gewicht en laadvermogen van uw voertuig boven de 3500 kilogram komt, kunt u een vrachtwagenverzekering afsluiten. Weegt uw voertuig minder? Dan kunt u kiezen voor een bestelautoverzekering. Wij helpen u graag met het vergelijken van de verschillende opties een aanbieders. Zo komt u altijd tot de beste optie voor uw situatie en kunnen uw chauffeurs veilig en verzekerd de weg op.

De minimale dekking bij een vrachtwagenverzekering is de WA-dekking. Daarmee bent u verzekerd voor eventuele schade die u aanbrengt aan een ander voertuig. Dit kan zowel materiele als lichamelijke schade zijn. Dit is de goedkoopste manier om uzelf te verzekeren. Een uitgebreidere dekking is natuurlijk ook mogelijk, net als bij een reguliere autoverzekering.

Vrachtwagen verzekering berekenen

In Nederland is het verplicht uw vrachtwagen minimaal WA te verzekeren, maar deze is uit te breiden met een WA+ beperkt casco of een WA + volledig casco. Met de WA + beperkt cascoverzekering betaalt u weliswaar iets meer, maar uw vrachtauto is daarnaast wel verzekerd tegen schade als diefstal, storm of hagel, overstekend wild, brand etc. Het is goed voor te stellen dat u volledig verzekerd wilt zijn. Voor deze wens biedt de WA + volledig casco een uitkomst. Dit wordt ook wel all-risk genoemd. U bent met de WA + volledig casco uw vrachtwagen verzekeren tegen al de eerder genoemde schade. Daar komt bij dat u ook verzekerd bent tegen het slippen, botsen of omslaan van uw vrachtwagen.

Kies de beste dekking

De dekking die het beste bij u past, is ook afhankelijk van de leeftijd en de (dag)waarde van uw vrachtwagen:

  • WA (ouder dan 10 jaar)
  • WA + beperkt Casco (ook wel WA plus) : 6 t/m 10 jaar
  • WA + volledig Casco  (ook wel All Risks) : 0 t/m 5 jaar
Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram