Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Op zoek naar een bedrijfsaansprakelijkheids verzekering? Het kan iedereen gebeuren; er wordt schade veroorzaakt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden als bedrijf. Of dit nu door uzelf wordt veroorzaakt, of door uw werknemers, het is altijd vervelend. In de wet is het zo geregeld dat u op dit moment aansprakelijk bent en dus voor de schade moet opdraaien. Niet erg als er per ongeluk een lampje kapot is gevallen, maar wel als er schade wordt veroorzaakt die in de tienduizenden euro’s loopt. Zorg er dus voor dat u gedekt bent voor situaties als deze met een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie van uw bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering

Iedere branche kent haar risico's, dat maakt deze verzekering eigenlijk onmisbaar. De schade die u aanricht aan derden worden vergoed met deze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering,  of deze nu door uzelf, door uw werknemers of zelfs meewerkende familieleden en vrijwilligers wordt aangericht. Zo kunt u zich volledig richten op het uitvoeren van uw werkzaamheden als bedrijf, zonder te denken aan de financiële gevolgen die een eventueel ongeluk met zich meebrengen.

Voordelen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering:

  • U bent verzekerd vanaf €8,- per maand
  • Ook verzekerd tegen materiële en letselschade die door u of uw werknemers wordt veroorzaakt
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • Vergelijken en afsluiten 24 uur per dag 7 dagen per week
  • Snelle, gratis opzegservice

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5
1 2 3 12

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering pakket

Ieder bedrijf heeft een verzekeringspakket op maat nodig. Met behulp van een medewerker van Snelvoorelkaar.nl worden de meest voorkomende schaderisico’s in branches en beroepen in kaart gebracht. Zo stelt u altijd uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering op maat samen. U kiest uit een aantal verzekeringsproducten die goed op elkaar aansluiten.

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Stel uw klant struikelt in uw winkel en breekt een arm, of u bent een schilder en u laat per ongeluk een pot verf over de vloerbedekking van uw klant vallen. Aansprakelijkheidsschades kunnen soms grote financiële gevolgen hebben, vooral als er ook letselschade bij komt kijken. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor het geval er sprake is van aansprakelijkheidsschade bij een klant. Hieronder valt schade die aan anderen of aan spullen zijn veroorzaakt door u of uw producten. Eigenlijk is de dekking van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijkbaar met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP), maar dan voor uw bedrijf.

Bij het afsluiten van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunt u zelf keuzes maken in de exacte dekking van de verzekering. Wel zo handig, want elke ondernemer heeft een andere situatie. Daarom kunt u bij Snelvoorelkaar.nl eenvoudig online aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven vergelijken en ziet u direct de bijbehorende premie. Ga dus direct aan de slag en vergelijk uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vandaag nog!

Via bovenstaande rekentool kunt u de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende aanbieders vergelijken. Hierdoor kiest u voor de kwaliteit van een bekende verzekeraar, maar dan wel tegen de laagste premie. Bij Snelvoorelkaar.nl bespaart u dus tijd én geld.

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram