Rechtsbijstand­verzekering zakelijk

Zoekt u een zakelijke rechtsbijstandverzekering voor uw onderneming? U heeft als ondernemer met vele partijen te maken, zoals afnemers, personeel, leveranciers etc. Het inschakelen van juridische bijstand is vaak een flinke kostenpost. Zorg er daarom voor dat uw onderneming van juridische ondersteuning en advies bij zakelijke conflicten voorzien is. met een voordelige zakelijke rechtsbijstandverzekering van snelvoorelkaar.nl. Start hieronder direct met het vergelijken van uw zakelijke rechtsbijstandverzekering tegen de scherpste prijs!

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie voor uw zakelijke rechtsbijstand­verzekering

Voordelen van een zakelijke rechtsbijstandsverzekering:

 • Verzekerd vanaf €20,- per maand
 • Juridische bijstand bij conflicten met leveranciers, afnemers én leveranciers
 • Verzekering is uit te breiden met incassobijstand
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Een snelle, gratis opzegservice

Fritz Schulz

Informatie is makkelijk te vinden en snelle reactie op vragen

4/5
1 2 3 12

Vergelijk rechtsbijstandverzekering zakelijk

U kunt als ondernemer op vele manieren bij een juridisch conflict betrokken raken. Zo kunt u te maken krijgen met een leverancier die zijn afspraken niet nakomt. Of een afnemer die een onterechte claim indient. Of u heeft een conflict met uw werknemer over zijn arbeidscontract.

Dit soort zakelijke conflicten worden steeds vaker direct aan de rechter voorgelegd. U kunt het risico op hoge advocaatkosten vermijden door een rechtsbijstandverzekering zakelijk af te sluiten. Zo bent u verzekerd van professionele juridische hulp door onafhankelijke experts die voor uw zaak opkomen.

Dekking zakelijke rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering zakelijk dekt diverse geschillen, die zijn voortgekomen uit de uitoefening van het bedrijf of beroep. Zo is uw onderneming onder andere gedekt voor juridische ondersteuning en advies bij:

 • Conflicten met afnemers of klanten over geleverde diensten of producten
 • Conflicten met leveranciers over de inkoop
 • Conflicten met de overheid (bijvoorbeeld over vergunningen)
 • Juridisch advies over personeelszaken
 • Juridisch advies over sociale wetgeving
 • Juridisch advies over de koop, huur en onderhoud van bedrijfsruimte

In veel gevallen geldt er een onbeperkte dekkingssom.

De rechtsbijstandverzekering voor bedrijven kunt u uitbreiden met onder andere:

 • rechtsbijstand bedrijfsmotorrijtuigen
 • rechtsbijstand particulieren voor eigenaren of firmanten

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste rechtsbijstandverzekeringen. Vraag een van onze adviseurs om een vrijblijvend advies.

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram