Autoverzekering

Een autoverzekering is verplicht in Nederland, het is dus belangrijk om deze af te sluiten voor u de weg op gaat. Gelukkig is het afsluiten van een autoverzekering heel eenvoudig en snel voor elkaar. Wij helpen u graag met het vinden van de beste en voordeligste verzekering voor uw situatie. Want zonder goed passende autoverzekering kan schade aan uw auto of door u veroorzaakte schade flink in de papieren lopen - en daar zit u natuurlijk niet op te wachten.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Premie autoverzekering berekenen en vergelijken

Waarom een autoverzekering afsluiten?

 • Wij vinden de voor u gunstigste tarieven
 • Verzeker ook de schade aan uw eigen auto
 • Standaard verzekerd tegen schade die u anderen toebrengt
 • Aanvullende dekkingen mogelijk
 • Wij vergelijken alle verzekeraars in Nederland

Zo is uw premie opgebouwd

De hoogte van de premie van een autoverzekering verschilt van persoon tot persoon. Hierbij wordt onder andere gekeken naar:

 • Uw leeftijd en woonplaats
 • Wat voor auto u rijdt
 • Het aantal km dat u rijdt
 • Hoeveel schadevrije jaren u heeft
 • Welke dekking u kiest

Zandee

Het team van Snelvoorelkaar.nl is professioneel en erg behulpzaam. Ik ben tot nu toe altijd goed geadviseerd geweest. Echt een aanrader dus.

5/5
1 2 3 12

Autoverzekeringen vergelijken

Omdat er zo veel verschillende aanbieders van autoverzekeringen zijn, loont het om de verschillende opties goed te vergelijken. Wij helpen u hier graag bij. Zo komt u niet alleen tot de dekking die het beste bij u past, maar ook de voor u voordeligste optie. Ook wanneer u al een autoverzekering heeft, kan het zeker interessant zijn om te kijken of uw huidige premie niet nog goedkoper kan. Ook dan staan wij voor u klaar.

Wat kost een autoverzekering?

De kosten die u betaalt voor een autoverzekering zijn van verschillende factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een particuliere autoverzekering, een bedrijfswagenverzekering of een bestelautoverzekering. Wanneer we uitgaan van een 'gewone' autoverzekering kunt u uitgaan van een vanafprijs van €10,-. Dit is onder andere afhankelijk van uw leeftijd, woonplaats, type auto en aantal schadevrije jaren. Daar komen eventuele aanvullende dekkingen nog bovenop. Snel een eenvoudig inzicht in wat u zou betalen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend meer informatie aan.

Wat zijn schadevrije jaren?

Schadevrije jaren zijn zijn het aantal jaren waarin je geen schade hebt gereden. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger je klimt op de bonus/malus-ladder. Elk jaar stijgt daarmee de hoogte van jouw no-claimkorting. Deze no-claimkorting bepaalt uiteindelijk de hoogte van je premie. Het is dus voor de portemonnee verstandig om zolang mogelijk schadevrij rond te rijden. Je klimt ieder jaar, maar als je een schade claimt, en deze is jouw schuld, val je terug op de bonus/malus-ladder. Een terugval is gemiddeld 4-6 schadevrije jaren, maar dit is per verzekeraar en per schade verschillend. Je premie kan daardoor zelfs tientallen procenten stijgen.

Autoverzekering met een lage premie

Natuurlijk wilt u het liefst zo min mogelijk premie betalen tegen een zo goed mogelijke dekking. Daarom werken wij met een vergelijkingssysteem waarin we alle Nederlandse aanbieders tegenover elkaar zetten. Zo komen we tot de beste én voordeligste optie.

Autoverzekering online afsluiten

Een verzekering afsluiten veel gedoe? Het kan ook online! Wanneer u uw verzekering online afsluit, kunt u vaak gebruik maken van een nog lagere premie. Het is binnen een paar minuten geregeld. Wij helpen u hier graag bij. Op naar fijn autorijden én zo veel mogelijk besparen op uw premie!

Autoverzekering opzeggen

Heeft u momenteel al een autoverzekering maar wilt u aan de hand van ons aanbod overstappen? Met onze gratis overstapservice is ook dat zo geregeld. Bij de meeste verzekeringen zit u niet vast voor een bepaalde tijd, maar dit kan in sommige gevallen wel zo zijn. Ook dit is geen probleem, wij zorgen dat uw overstap zonder zorgen geregeld wordt, of u nu direct of over een paar maanden pas over kunt stappen.

Soorten autoverzekeringen

Bij uw keuze voor een autoverzekering is het belangrijk om te kijken naar de soorten dekking en de polisvoorwaarden goed met elkaar te vergelijken. U bent verplicht uw auto minimaal tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) te verzekeren. U kunt deze basisverzekering uitbreiden met beperkt of volledig casco. Daarnaast zijn er nog een aantal aanvullende dekkingen waar u voor kunt kiezen. De keuze is aan u.

Hoofddekkingen autoverzekering

 • WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheid)
  Is de meest beperkte dekking. Alleen de schade die u met uw auto aan andere voertuigen en/of personen toebrengt, wordt vergoed.
 • WA verzekering + beperkt casco (WA plus)
  Dekt, naast de WA-dekking, ook brand-, hagel-, storm-, diefstal- en ruitschade. De schade aan uw auto, door u veroorzaakt, wordt niet vergoed.
 • WA verzekering + volledig casco (allrisk)
  Vergoedt alles wat onder WA verzekering + beperkt casco valt, inclusief de schade aan uw eigen auto, ook wanneer deze schade úw schuld is.

Aanvullende verzekeringen

Wilt u geen enkel risico nemen? Kies dan ook voor een van de aanvullende autoverzekeringen:

 • Ongevallenverzekering voor inzittenden
 • Schadeverzekering voor inzittenden
 • Pechhulpverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram