ZZP Verzekeringspakket

Als ZZP’er houdt u zich het liefst bezig met waar u goed in bent. Het werkt het fijnste wanneer u zorgeloos uw werk kunt doen zonder onnodig risico te lopen. Uzelf en uw bedrijf verzekeren is daarvoor echter noodzakelijk. Een ZZP verzekeringspakket is zo’n verzekering die uw onderneming beschermt tegen de belangrijkste risico’s binnen de branche waarin u werkzaam bent. Dit pakket is speciaal samengesteld voor de ZZP’er. In dit pakket zijn de belangrijkste verzekeringen, die u als 'zelfstandige zonder personeel' nodig heeft, gebundeld. Vergelijk hieronder uw premie en stel uw eigen ZZP verzekeringspakket samen. Dit pakket wordt ook wel de 'ZZP Kameleonpolis' genoemd.

Meer informatie? Vraag een van onze verzekeringsadviseurs om een vrijblijvend advies.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie van uw ZZP verzekeringspakket

Voordelen ZZP Verzekeringspakket

  • U bent verzekerd vanaf €10,- per maand
  • Voordelige kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
  • Pakket is eenvoudig uit te breiden
  • Kies uit alle verzekeraars van Nederland
  • Maak gebruik van de snelle, gratis opzegservice

anoniem

Het bestaat nog, klantvriendelijk en inderdaad scherp geprijsd.

/5
1 2 3 12

Stel zelf uw ZZP Verzekeringspakket samen

Als ZZP’er loopt u dagelijks risico waarvoor u zelf verantwoordelijk bent. We horen het helaas regelmatig, u denkt alles geregeld te hebben maar dan gaat er toch iets mis. Vaak komt u daar pas achter als het al te laat is. U overal tegen verzekeren is ook niet altijd nodig. Ondernemen is immers een kwestie van zaken doen voor eigen rekening en dus ook voor eigen risico. Toch is het aan te raden een aantal verzekeringen af te sluiten. Let er wel op: verzekeringen die u privé heeft afgesloten bieden geen dekking voor uw werk als zelfstandige.

Het ZZP Verzekeringspakket kunt u samenstellen met de volgende verzekeringen:

Wie kan het ZZP Pakket afsluiten?

Zoals de naam al doet vermoeden is een ZZP Verzekeringspakket bedoeld voor Zelfstandigen Zonder Personeel. Bij Snelvoorelkaar.nl stellen we pakketten samen voor ZZP’ers in drie hoofdgroepen:

  • ZZP’ers met een adviserend beroep (consultants, accountants, systeembeheerders etc.)
  • ZZP’ers werkzaam in de uiterlijke verzorging (schoonheidsspecialisten, masseurs etc.)
  • ZZP’ers werkend met gereedschap (tegelzetters, stukadoors, schilders etc.)

Snelvoorelkaar.nl is een onafhankelijk verzekeringskantoor met alle benodigde vergunningen. Wij zijn niet afhankelijk van maatschappijen of verkoopresultaat. Wij adviseren u objectief op ieder gebied van verzekeren, een duidelijke voorlichting staat immers voorop.

Dekking van het ZZP Verzekeringspakket

Bij het afsluiten van een verzekering wordt vaak vooral op de prijs gelet in plaats van welke dekking je daar precies mee krijgt. Een goedkope polis klinkt goed, totdat bij een schade blijkt dat het buiten de dekking valt. De polisvoorwaarden en 'kleine lettertjes' van verzekeraars zijn voor gemiddelde Nederlander niet te lezen, door de brij van juridische termen. Snelvoorelkaar.nl maakt het voor u inzichtelijk, overzichtelijk en zorgt voor duidelijkheid.

Veel zelfstandig ondernemers starten als ondernemer en gaan er later over nadenken om zich te gaan verzekeren. Dit is op zich een logische gedachte want bij het starten van een onderneming moet je op de kosten letten. Verzekeringen worden dan ook vaak even “vergeten” en dat kan dan mogelijk vervelende gevolgen hebben. Als u gaat starten met uw onderneming, zorg er dan in ieder geval voor dat u de basisverzekeringen afsluit zoals aansprakelijkheid, rechtsbijstand en als het even kan ook arbeidsongeschiktheid.

U kunt uit het ruime aanbod verzekeringen zelf een keuze maken en een aantal verzekeringen los afsluiten, maar er zijn ook complete pakketten, afgestemd op uw werkzaamheden. Deze pakketten zijn vaak voordeliger en bevatten altijd een verzekering voor aansprakelijkheid, rechtsbijstand, inventaris, en afhankelijk van het beroep een of meer aanvullende verzekeringen. Het pakket is aantrekkelijk geprijsd omdat er een combinatie wordt gemaakt van een aantal verzekeringen. Bovendien heeft u altijd één aanspreekpunt bij schade, wel zo handig.

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram