Herfinanciering zakelijk vastgoed

Herfinanciering van zakelijk vastgoed is vaak een win-winsituatie, vooral nu de rentes erg laag zijn. Daarnaast gaat u in veel gevallen ook een lening aan tegen betere voorwaarden. Om zo veel mogelijk rendement uit het herfinancieren van zakelijk vastgoed te halen, is het wel belangrijk dat u de juiste geldverstrekker kiest. En dat hoeft tegenwoordig lang niet altijd een traditionele bancaire instelling te zijn...

Contact opnemen

Wij brengen uw financiering in kaart

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke financiering kunnen we de financiële situatie van uw bedrijf snel en duidelijk in kaart brengen. En omdat geen enkel bedrijf en geen enkele aanvraag hetzelfde is, gaan we graag met u persoonlijk in gesprek.

We gaan samen met u op zoek naar de beste hypotheekvorm en hypotheekvoorwaarden, voor nu en in de toekomst. Naast bancaire financieringsopties kijken we ook naar andere mogelijkheden, bijvoorbeeld factoring. Zo komen we samen met u tot de regeling met het hoogst mogelijke rendement.

Zo gaan wij te werk

We brengen de best matchende investeerder en financieringszoekende bij elkaar.
Samen zoeken we voor beide partijen de meest rendabele oplossing.
Alle zaken worden veilig en professioneel geregeld, zonder onnodig risico.

Pascal

Heel fijn en snel contact, Vriendelijk geholpen en wordt goed mee gekeken wat er mogelijk is.

5/5

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5

Zandee

Het team van Snelvoorelkaar.nl is professioneel en erg behulpzaam. Ik ben tot nu toe altijd goed geadviseerd geweest. Echt een aanrader dus.

5/5
envelopecamera-videoarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram