Aansprakelijkheids­verzekering Bedrijven

Een voordelige aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf afsluiten? Vergelijk in onderstaande tool eenvoudig uw zakelijke verzekeringen en vind de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering tegen een zeer scherpe prijs! Een aansprakelijkheidsverzekering (AVB) voor bedrijven beschermt uw bedrijf tegen ernstige risico’s zoals schades die tijdens het werk worden veroorzaakt.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie voor uw aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven?

  • U bent verzekerd vanaf €8,- per maand
  • Materiële en letselschade die door u of uw werknemers wordt veroorzaakt meeverzekerd
  • Kies uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 mogelijkheid tot vergelijken en afsluiten
  • Een snelle en gratis opzegservice

Ed

Goed en duidelijke uitleg gang van zaken. Goede info per mail of telefonisch.

4/5
1 2 3 12

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven

Als ondernemer loopt u het risico dat u of uw werknemers schade veroorzaken tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Bijvoorbeeld als een van uw werknemers lichamelijke klachten heeft opgelopen en besluit de schade op u te verhalen. Of als uzelf bij een klant tegen een auto aanrijdt. Uw bedrijf kan hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Het opdraaien voor hoge schadeclaims is iets dat u natuurlijk wilt voorkomen. Met een AVB kunt u zich bezighouden met wat u het liefste doet, het leiden van uw bedrijf.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering verzekert u als ondernemer schade aan zowel personen als materiaal. De dekking van een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is vergelijkbaar met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, maar dan voor uw bedrijf.

Dekking bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een AVB dekt materiële schade en letselschade, zoals:

  • schade die een medewerker veroorzaakt bij een derde partij
  • schade die medewerkers van uw bedrijf elkaar onderling toebrengen
  • schade die medewerkers oplopen tijdens de uitvoering van hun werk

Het type onderneming bepaalt het risico op schade en de omvang van de mogelijke schade. Een aansprakelijkheidsverzekering moet daarom zo goed mogelijk aansluiten op de bedrijfsactiviteiten van het bedrijf en het type bedrijf.

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram