MKB pakket

Bent u op zoek naar voordelige verzekeringen voor uw onderneming? Dan is het Snelvoorelkaar.nl MKB pakket iets voor u. Met dit pakket kunt u alle zakelijke verzekeringen selecteren die u nodig heeft, en deze binnen een paar klikken online afsluiten.

In ons aanbod vindt u verzekeringen voor uw bedrijfspand, uw inventaris en goederen, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Deze verzekeringen kunt u eenvoudig met elkaar vergelijken en meteen online afsluiten. Snel, efficiënt en tegen een scherpe prijs. Omdat wij alleen samenwerken met erkende verzekeringsmaatschappijen weet u zeker dat het qua kwaliteit wel goed zit.

Start hieronder direct met het vergelijken van uw verzekeringen en stel uw MKB pakket online samen.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie van uw MKB pakket

Voordelen van het MKB Pakket

  • U bent verzekerd vanaf €10,- per maand
  • Vrijwel alle bedrijfsrisico’s zijn meeverzekerd
  • Geschikt voor zakelijke dienstverlening, bouw, handel, horeca en zorg
  • U kiest zelf uw pakket
  • U krijgt één verzamelpolis
  • U heeft één eigen risico (zelf als er meerdere verzekeringen in het pakket worden aangesproken)
  • Kies uit alle verzekeraars van Nederland
  • Gratis, snelle opzegservice

Voordelige verzekeringen voor ondernemers

Het MKB pakket staat bekend als het meest voordelige verzamelpakket verzekeringen voor ondernemers.

anoniem

Het bestaat nog, klantvriendelijk en inderdaad scherp geprijsd.

/5
1 2 3 12
Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram