ZZP verzekeringen

Iedere ondernemer weet het; ondernemen is risico’s nemen. Als ZZP'er staat u er alleen voor, dit heeft zijn voor- en nadelen. Wij van Snelvoorelkaar.nl begrijpen dat u de risico's voor uw bedrijf zoveel mogelijk wilt beperken. Bent u op zoek naar aansprakelijkheids­verzekeringen zzp, een arbeidsongeschiktheids­verzekering zzp, of bijvoorbeeld een zakelijke autoverzekering? Snelvoorelkaar.nl is het adres voor ál uw ZZP verzekeringen. Voordelig, persoonlijk en met korte lijnen. Als onafhankelijk tussenpersoon zorgen wij voor zekerheid voor u als ZZP'er.

Bekijk al onze ZZP verzekeringen:

AOV alternatief voor ­ZZP'ers

v.a. €30 per maand
Weten wat de
AOV alternatief voor ­ZZP'ers inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Weten wat de
Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Zakelijke autoverzekering

v.a. €7.95 per maand
Weten wat de
Zakelijke autoverzekering inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Verzuimverzekering

Weten wat de
Verzuimverzekering inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Inventaris- en goederenverzekering

v.a. €5.00 per maand
Weten wat de
Inventaris- en goederenverzekering inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Bedrijfspand verzekering

v.a. €7.00 per maand
Weten wat de
Bedrijfspand verzekering inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

v.a. €25.00 per maand
Weten wat de
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering ZZP

v.a. €8.00 per maand
Weten wat de
Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering ZZP inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Aansprakelijkheids­verzekering ZZP

v.a. €8.00 per maand
Weten wat de
Aansprakelijkheids­verzekering ZZP inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

ZZP Verzekeringspakket

v.a. €25.00 per maand
Weten wat de
ZZP Verzekeringspakket inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Bestelautoverzekering

v.a. €7.95 per maand
Weten wat de
Bestelautoverzekering inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Bedrijfsautoverzekering

v.a. €7.95 per maand
Weten wat de
Bedrijfsautoverzekering inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Rechtsbijstand­verzekering zakelijk

v.a. €20.00 per maand
Weten wat de
Rechtsbijstand­verzekering zakelijk inhoudt? Lees meer en vergelijk
Meer informatie

Welke verzekeringen heeft u nou écht nodig als ZZP'er?

Wanneer u start als ZZP'er weet u dat u risico’s moet nemen, dit hoort erbij. Er zijn ook risico’s waar u zich als ZZP’er tegen wilt verzekeren. Vreemd genoeg zijn de meeste zakelijke verzekeringen niet verplicht voor ZZP’ers. Het is ook per bedrijf verschillend welke risico’s u kunt lopen. De enige verplichte verzekering voor ZZP’ers is de ziektekostenverzekering, maar iedereen in Nederland heeft deze natuurlijk al. Verder kunt u zich voor van alles verzekeren.

Kies de juiste verzekeringen voor uw bedrijf

Als (startende) ZZP'er is het belangrijk om te denken aan het afsluiten van een aantal verzekeringen om uw bedrijf en uzelf te beschermen. Zo kan een aansprakelijkheids­verzekering bijvoorbeeld dekking bieden als er schade wordt veroorzaakt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Een arbeidsongeschiktheids­­verzekering (AOV) zorgt voor financiële zekerheid als u tijdelijk niet in staat bent om te werken. Heeft u een eigen pand? Dan kan het ook verstandig zijn om een bedrijfspandverzekering af te sluiten die dekking biedt voor bijvoorbeeld brand of diefstal. Daarnaast kan een inventaris- en goederenverzekering schade aan uw inboedel en opgeslagen goederen dekken.

Het is aan te raden om goed te vergelijken en te kijken wat voor uw specifieke situatie en bedrijf het beste is. Verzekeringen kunnen in het begin misschien een extra kostenpost lijken, maar het kan in de toekomst juist veel geld en zorgen besparen.

Wel of geen arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?

U hoort het regelmatig in het nieuws: een ZZP'er die niet verzekerd is tegen arbeidsongeschiktheid is helaas toch iets overkomen waardoor deze ondernemer geen inkomen meer heeft. Iedere ondernemer bouwt een buffer op, maar als u door een ongeval (ookal is dit buiten uw schuld) niet meer kunt werken ontstaat er een financieel gat. Als hardwerkende professional zorgt u met uw inzet, kennis en kunde voor uw inkomsten. Geen werk betekent minder geld, of helemaal geen geld. 

De arbeidsongeschiktheids­verzekering kosten zijn voor veel ZZP’ers een reden om deze niet af te sluiten. Men neemt alle risico’s van dien voor lief.
De arbeidsongeschiktheids­verzekering ZZP is momenteel niet verplicht. De overheid wil hier wel iets aan gaan veranderen. In het nieuwe pensioenakkoord is namelijk vastgelegd dat ZZP’ers verplicht gaan worden om zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Hoe dat er precies uit gaat zien, is echter nog niet duidelijk. Tot die tijd is dit uw eigen verantwoordelijkheid.

Zijn er alternatieven voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Snelvoorelkaar.nl biedt een reguliere arbeidsongeschiktheids­verzekering ZZP aan tegen een scherpe premie. Daarnaast bieden wij ook een AOV alternatief voor ­ZZP'ers. Voor ons AOV alternatief voor ZZP'ers betaalt u een lage maandelijkse premie. Mocht er iets gebeuren waardoor u niet meer kunt werken keert deze verzekering éénmalig een belastingvrij bedrag uit wanneer u naar verwachting langer dan 12 maanden een lichamelijke functie verliest. Deze eenmalige belastingvrije uitkering is een bedrag tussen de € 35.000 en € 200.000.
envelopecamera-video
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram