Investeren

Wilt u kapitaal investeren maar niet het risico lopen van beleggen? Kies dan voor een investering in zakelijke vastgoedhypotheken. Zo helpt u ambitieuze ondernemers hun bedrijf te laten groeien en geniet u zelf van een aantrekkelijk rendement.

Contact opnemen
Investeren

Investeren in zakelijk vastgoed, zonder onnodige risico's

Wilt u kapitaal investeren maar niet het risico lopen van beleggen? Kies dan voor een investering in zakelijke vastgoedhypotheken. Zo helpt u ambitieuze ondernemers hun bedrijf te laten groeien en geniet u zelf van een aantrekkelijk rendement. Daarnaast loopt u een laag risico, want u behoudt het 1e recht van hypotheek. Het vastgoedobject dient als onderpand. En dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijk jaarlijks rendement.

Alles zelf in de hand

Een ander voordeel van investeren in zakelijke vastgoed financiering is dat u zelf in de hand houdt waarin u investeert. U kunt namelijk zelf de keuze maken voor het project of het vastgoed waarin u uw kapitaal onderbrengt. De hypotheek komt altijd op uw naam en u kunt de lening ieder moment weer omzetten in liquide kapitaal. Dit alles samen zorgt voor zo klein mogelijke risico's voor uw investering.

Dit doen wij voor u

Wanneer u zich inschrijft voor investeringsmogelijkheden bij snelvoorelkaar.nl gaan wij voor u op zoek naar de meest rendabele projecten. Dit alles uiteraard op basis van uw voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor sectoren en onderwerpen die u liggen of waarmee u affiniteit heeft.

Dit is hoe het werkt:

  • Schrijf u gemakkelijk online in
  • Kom langs of plan een digitale intake in
  • Wij selecteren de voor u interessante projecten
  • Iets interessants gezien? Wij regelen het verder voor u

Inschrijven:

Interesses:


Hier kunt u aangeven in welke type investeringen u geïnteresseerd bent.

Type investering

Gratis intake


Hier kunt u een gewenst tijdstip aangeven voor de intake.

MM slash DD slash JJJJ
(Vereist)

Zakelijke financieringen

Zakelijke financiering is een belangrijk onderdeel van het runnen van een succesvolle onderneming. Of je nu wilt investeren in groei, tijdelijke liquiditeitsproblemen wilt oplossen of wilt investeren in duurzame oplossingen, er zijn verschillende financieringsvormen mogelijk. Het is daarbij belangrijk om goed voorbereid te zijn en te kijken naar de voorwaarden en risico's van de financiering.

Doe de online financieringscheck

Zo gaan wij te werk

We brengen de best matchende investeerder en financieringszoekende bij elkaar.
Samen zoeken we voor beide partijen de meest rendabele oplossing.
Alle zaken worden veilig en professioneel geregeld, zonder onnodig risico.

Ed

Goed en duidelijke uitleg gang van zaken. Goede info per mail of telefonisch.

4/5

Adr

Reageerde snel tijdens communicatie via mail of telefonisch en kwam afspraken na

5/5

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5
envelopecamera-videoarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram