Aansprakelijkheids­verzekering ZZP

Een aansprakelijkheidsverzekering is als ZZP'er erg belangrijk. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Het kan altijd een keer gebeuren dat u tijdens uw werk per ongeluk schade aan eigendommen van anderen veroorzaakt. De schadeclaims die hieruit voortkomen kunnen hoog oplopen. Voor dit soort onverwachte kostenposten heeft u als ZZP’er niet altijd de financiële reserves. Met een ZZP aansprakelijkheidsverzekering heeft u dit financiële risico afgedekt en kunt u zorgeloos aan het werk. Iedere zelfstandige zonder personeel heeft andere behoeften op het gebied van verzekeringen. Daarom zullen wij deze zakelijke ZZP aansprakelijkheidsverzekering altijd afstemmen op u en uw werkzaamheden.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie van uw aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen ZZP

Bij Snelvoorelkaar.nl kunt u eenvoudig en overzichtelijk ZZP aansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende Nederlandse verzekeraars vergelijken. Hierbij stemmen we de vergelijking gelijk af op uw specifieke behoeften. Zo bent u verzekerd van een goedkope ZZP aansprakelijkheidsverzekering met een optimale dekking.

De kosten van een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers worden bepaald aan de hand van een aantal criteria. Zo is het natuurlijk relevant wat voor beroep u uitvoert. Voor de ene beroepsgroep gelden lagere premies dan voor de andere. Daarnaast verschilt ook het eigen risico per beroepsgroep, wat uiteindelijk tot een ander kostenplaatje leidt. Omdat u bij Snelvoorelkaar.nl per verzekeraar kunt vergelijken welke verzekering het beste bij u past, weet u van tevoren wat een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers in uw specifieke situatie kost.

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers

  • Verzekerd vanaf €8,- per maand
  • Kies uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

Fritz Schulz

Informatie is makkelijk te vinden en snelle reactie op vragen

4/5
1 2 3 12

Soorten aansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers

Voor ieder soort ZZP aansprakelijkheidsverzekering bent u bij Snelvoorelkaar.nl aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen voor verschillende branches en beroepen. Zo kunnen we u helpen met bijvoorbeeld ZZP aansprakelijkheidsverzekeringen voor in de bouw en de zorg, maar ook voor alle andere branches zoals de ICT, schoonmaak, beveiliging, transport, psychologie, enzovoorts. Bij Snelvoorelkaar.nl kunt eenvoudig een berekening maken hoeveel een ZZP aansprakelijkheidsverzekering gaat kosten voor uw beroep.

Ook binnen de afzonderlijke ZZP aansprakelijkheidsverzekeringen zijn er verschillende types te onderscheiden. Denk hierbij aan een ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of een ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Het grootste verschil tussen deze verzekeringen zit 'm in de dekking. De ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt materiële en letselschade aan anderen die door u wordt veroorzaakt, de ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) juist vermogensschade dekt die door het uitvoeren van uw werk ontstaat.

WA verzekering ZZP

Een zakelijke ZZP aansprakelijkheidsverzekering wordt ook wel een ZZP WA-verzekering genoemd. Deze verzekeringen zijn niet wettelijk verplicht, toch is het wel aan te raden om ze af te sluiten. Wanneer u onverzekerd (per ongeluk) schade aanricht aan derden, kan dit financieel (ook privé) grote gevolgen hebben. Houd er in ieder geval rekening mee dat een particuliere WA-verzekering voor u en uw gezin niet geldt tijdens het uitvoeren van uw werk als ZZP’er. Bij Snelvoorelkaar.nl kunt u eenvoudig en overzichtelijk WA-verzekeringen voor ZZP’ers vergelijken en afsluiten.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP afsluiten

Heeft u in onze vergelijker een goede ZZP aansprakelijkheidsverzekering gevonden? Dan kunt u deze bij Snelvoorelkaar.nl direct afsluiten. Zo bent u snel verzekerd tegen een aantrekkelijke premie en met optimale dekking voor uw specifieke situatie. Heeft u advies nodig of nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de perfecte ZZP aansprakelijkheidsverzekering.

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram