Financiering

Zakelijke financieringen voor ZZP en MKB

Heeft u een vraag over financiering voor uw onderneming? Wij staan voor u klaar. Wij helpen zowel ondernemers van middelgrote en kleine ondernemingen als zzp’ers met allerlei financieringsvragen, financiële planning, verzekeringen en nog veel meer.

Contact opnemen
Financiering

Zakelijke krediet aanvragen 

Waarom wij anders zijn dan al die andere bedrijven? Omdat wij begrijpen dat uw bedrijf meer is dan gewoon uw bedrijf. Het is uw passie, en deze is onlosmakelijk verbonden is met uw persoonlijk leven nu, en dat van later. Wij kiezen dan ook altijd voor een persoonlijke aanpak. Een plan dat bij u, uw bedrijf en uw situatie past. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het behoud van uw inkomen en pensioen.

Het begint allemaal met een financieringscheck.

Hoe we u en uw bedrijf verder helpen

Wij zijn pas blij als u dat ook bent. We zoeken de beste financieringsmogelijkheden, voor nu en later. En om het u zo makkelijk mogelijk te maken, nemen we het hele traject uit handen: van aanvraag tot afronding. Zo zorgen we ervoor dat u zonder zorgen kunt doen waar u goed in bent, en tegelijkertijd ook nog tijd en geld kunt besparen.

Wij helpen bij:

Heeft u nog geen idee welke optie het beste bij uw onderneming past? Geen probleem! We vertellen u graag meer tijdens een gratis online kennismakingsgesprek.

Zakelijke financieringen

Zakelijke financiering is een belangrijk onderdeel van het runnen van een succesvolle onderneming. Of je nu wilt investeren in groei, tijdelijke liquiditeitsproblemen wilt oplossen of wilt investeren in duurzame oplossingen, er zijn verschillende financieringsvormen mogelijk. Het is daarbij belangrijk om goed voorbereid te zijn en te kijken naar de voorwaarden en risico's van de financiering.

Doe de online financieringscheck

Zo gaan wij te werk

We brengen de best matchende investeerder en financieringszoekende bij elkaar.
Samen zoeken we voor beide partijen de meest rendabele oplossing.
Alle zaken worden veilig en professioneel geregeld, zonder onnodig risico.

It

Fijn om via de mail contact te hebben. Duidelijke communicatie en snelle reactie.

5/5

Mevr.Barendrecht

Vlotte service en snelle afhandeling

5/5

Ed

Goed en duidelijke uitleg gang van zaken. Goede info per mail of telefonisch.

4/5
envelopecamera-videoarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram