Financiering

Contact opnemen

Zakelijke financieringen voor ZZP en MKB

Heeft u een vraag over financiering voor uw onderneming? Wij staan voor u klaar. Wij helpen zowel ondernemers van middelgrote en kleine ondernemingen als zzp’ers met allerlei financieringsvragen, financiële planning, verzekeringen en nog veel meer.

Waarom wij anders zijn dan al die andere bedrijven? Omdat wij begrijpen dat uw bedrijf meer is dan gewoon uw bedrijf. Het is uw passie, en deze is onlosmakelijk verbonden is met uw persoonlijk leven nu, en dat van later. Wij kiezen dan ook altijd voor een persoonlijke aanpak. Een plan dat bij u, uw bedrijf en uw situatie past. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het behoud van uw inkomen en pensioen.

Hoe we u en uw bedrijf verder helpen

Wij zijn pas blij als u dat ook bent. We zoeken de beste financieringsmogelijkheden, voor nu en later. En om het u zo makkelijk mogelijk te maken, nemen we het hele traject uit handen: van aanvraag tot afronding. Zo zorgen we ervoor dat u zonder zorgen kunt doen waar u goed in bent, en tegelijkertijd ook nog tijd en geld kunt besparen.

Wij helpen bij:

Heeft u nog geen idee welke optie het beste bij uw onderneming past? Geen probleem! We vertellen u graag meer tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Zo gaan wij te werk

We brengen de best matchende investeerder en financieringszoekende bij elkaar.
Samen zoeken we voor beide partijen de meest rendabele oplossing.
Alle zaken worden veilig en professioneel geregeld, zonder onnodig risico.

Adr

Reageerde snel tijdens communicatie via mail of telefonisch en kwam afspraken na

5/5

Brigitte

scherpe premies, goed bereikbaar, klantvriendelijk.

/5

Mevr.Barendrecht

Vlotte service en snelle afhandeling

5/5
envelopecamera-videoarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram