Bedrijfspand verzekering

U heeft waarschijnlijk wel een verzekering voor uw woning, dus waarom niet voor uw bedrijfspand? Een bedrijfspand verzekering zorgt dat uw kantoor of bedrijfspand gedekt is tegen schade door brand, storm, inbraak of water. Vandaag nog een bedrijfspand verzekering regelen? Onze experts helpen je graag aan de beste én voordeligste optie voor jouw onderneming.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie van uw bedrijfspand verzekering

Waarom een bedrijfspand verzekeren?

 • Al vanaf €7,- per maand
 • Verzekerd tegen schade door brand, blikseminslag en storm
 • Met opties voor dekking tegen schade door vandalisme en inbraak
 • Alle verzekeringsaanbieders in Nederland op een rijtje
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5
1 2 3 12

Bedrijfspand verzekeringen vergelijken

Bent u op zoek naar een voordelige bedrijfspand verzekering? Zoek dan niet verder. Samen met onze experts bekijkt u welke dekking u nodig heeft. Zo bent u zo voordelig mogelijk uit én zijn de risico's die u wenst zo goed mogelijk afgedekt. Zo kan ook een brand, storm, waterschade of zelfs inbraak de locatie van uw bedrijf niet in de weg staan.

Dekking bedrijfspand verzekering

Een bedrijfspand verzekering vergoedt de schade aan uw bedrijfs pand(en), veroorzaakt door:

 • Brand
 • Storm
 • Ontploffing
 • Blikseminslag

Kiest u voor een uitgebreide dekking? Dan bent u ook verzekerd tegen schade die voortkomt uit de volgende gebeurtenissen:

 • Uitstromend water en neerslag
 • Inbraak en diefstal
 • Vandalisme en aanrijdingen
 • Omvallende bomen, kranen en heistellingen

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram