Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering ZZP

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is een zeer belangrijk onderdeel van uw ZZP verzekeringspakket. U bent hiermee namelijk verzekerd tegen materiële schade en letselschade aan andere partijen, wat tijdens uw werk veroorzaakt is. Ook als u uiterst zorgvuldig te werk gaat, kan het altijd gebeuren dat iets voorvalt: een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Met een ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schadeclaims die hieruit voortkomen. Zo kunt u ten allen tijde zorgeloos uw werk uitvoeren.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie van uw bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering ZZP

Verschillen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

De juiste ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vinden kan lastig zijn. Dit omdat er heel veel aanbieders zijn, met ieder verschillende polissen, polisvoorwaarden en uiteenlopende premies. Om hier een overzicht in te krijgen, kunt u bij Snelvoorelkaar.nl ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken. Wij zorgen voor een lijst met oplossingen vanuit verschillende aanbieders. Hierdoor kunt u een weloverwogen keuze maken. Omdat er enorm veel verschil is tussen ZZP’ers zorgen wij ervoor dat de ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen die wij u aanbieden ook echt bij u en uw bedrijf passen. Zo heeft u altijd een optimale dekking, tegen een goedkope lage premie.

Pluspunten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

  • U bent verzekerd vanaf €8,- per maand
  • Ook materiële en letselschade die door u wordt veroorzaakt is meeverzekerd
  • U kunt kiezen uit alle verzekeraars van Nederland
  • Vergelijken en afsluiten is 24/7 mogelijk
  • Snelle, gratis opzegservice

It

Fijn om via de mail contact te hebben. Duidelijke communicatie en snelle reactie.

5/5
1 2 3 12

AVB verzekeringen voor ZZP’ers in verschillende branches

Vaak wordt de term bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgekort tot AVB. Bij Snelvoorelkaar.nl bieden wij AVB verzekeringen voor zzp’ers in allerlei branches. De risico’s op schade verschilt per branche en zelfs per beroep enorm. Zo worden de kosten van een ZZP AVB ook mede bepaald door het beroep wat u uitoefent. Bij Snelvoorelkaar.nl kunt u dit in de vergelijking gelijk aangeven, waardoor wij dit meteen meenemen in de voorstellen die wij u aanbieden.

Online afsluiten

Bij Snelvoorelkaar.nl kunt u niet alleen eenvoudig een passende verzekering vinden, maar ook gelijk uw ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten. Zo bent u snel verzekerd met een optimale dekking tegen een goedkope, lage premie. Daarnaast helpen wij u graag bij het samenstellen van het juiste verzekeringspakket. Heeft u verder nog advies nodig of andere vragen? Onze adviseurs helpen u graag vrijblijvend bij het vinden van de juiste ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en andere (ZZP) verzekeringen.

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram