Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Een stukje financiële zekerheid, welke ZZP'er wil dat nu niet? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is daarom enorm belangrijk voor u als ZZP’er. Deze verzekering dekt  namelijk het risico van eventuele schadeclaims van derden, die veroorzaakt zijn door verkeerde inschattingen tijdens uw werk. Zo kan bijvoorbeeld een huisarts een verkeerde diagnose stellen, of u geeft als bedrijf een onjuist financieel advies aan een andere onderneming. Het afsluiten van een ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering is niet wettelijk verplicht, echter kunnen sommige opdrachtgevers dit wel eisen.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie van uw beroeps­aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Verschillende ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

Er zijn vele aanbieders met een groot aanbod aan polissen voor ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Hierdoor kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Iedere specifieke situatie vraagt om een juiste oplossing, het verschilt namelijk per beroep welke dekking u nodig heeft. Bij Snelvoorelkaar.nl maakt u eenvoudig een vergelijking tussen passende zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende aanbieders. Op deze manier weet u zeker dat u de best passende dekking heeft tegen een scherpe premie. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en vind de beste ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw situatie.

Pluspunten van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp:

  • U bent verzekerd vanaf €20,- per maand
  • Ook vermogensschade als gevolg van verkeerde adviezen is meeverzekerd
  • Juridische kosten van (eventueel) verweer worden vergoed
  • U heeft de keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • Vergelijken en afsluiten kan 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Snelle, gratis opzegservice

anoniem

Het bestaat nog, klantvriendelijk en inderdaad scherp geprijsd.

/5
1 2 3 12

ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen in verschillende branches

In iedere branche gelden er verschillende risico’s. Per beroep verschilt de dekking en de premie van een zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bij Snelvoorelkaar.nl vindt u altijd de juiste verzekering die bij het beroep past wat u uitoefent. Als u bijvoorbeeld werkt in de ICT of als financieel adviseur, dan bent u verzekerd tegen schade voortkomend uit verkeerde inschattingen en onjuiste adviezen. Daarnaast is een zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering in de zorg juist bedoeld om vermogensschade door foutieve diagnoses of behandelingen te dekken.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering online afsluiten

Bij Snelvoorelkaar.nl bent u niet alleen aan het juiste adres om zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen te vergelijken, u kunt de verzekering ook direct afsluiten. Zo bent u snel en zo goedkoop mogelijk verzekerd met een uitstekende dekking. Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de beste zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw situatie, vanzelfsprekend is dit advies geheel vrijblijvend. Daarnaast houden we rekening met de verschillende onzekerheden die ZZP’ers hebben.

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram