Overnamefinanciering

Ondernemen is altijd in beweging blijven. Want soms doet zich ineens die ene kans voor, bijvoorbeeld om een bedrijf over te nemen. Hierbij komt overnamefinanciering om de hoek kijken. Een soms ingewikkeld proces, maar dat hoeft nog geen reden te zijn om de kans te laten varen.

Contact opnemen
Overnamefinanciering

Goed geregelde financiering van bedrijfsoverdracht

Wanneer u nadenkt over het overnemen van een bedrijf, is het slim om ook meteen al na te denken over de financiering van de bedrijfsoverdracht. Het is immers zo dat de daadwerkelijke overname alleen plaats kan vinden, als het financiële plaatje helemaal op orde is. Wij staan in ieder geval voor u klaar en vertellen u graag meer over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Uw bedrijfsovername van A tot Z geregeld

Bij een overname zijn altijd twee partijen betrokken. We vinden het dan ook belangrijk om alles al vanaf vroeg in het proces in goed overleg te doen. Dit komt ook andere partijen, bijvoorbeeld klanten en leveranciers van het over te nemen bedrijf, ten goede. We zullen dan ook al vroeg contact zoeken met de accountant van de onderneming.

We nemen de volgende stappen

In eerste instantie wordt het bedrijf gewaardeerd, daarna zetten we alle financieringsmogelijkheden op een rijtje. In veel gevallen wordt er zowel gebruik gemaakt van eigen als vreemd vermogen. Wanneer blijkt dat een bedrijfsovername niet meteen mogelijk is, denken we graag mee in oplossingen, bijvoorbeeld een gefaseerde overname.

En daar stopt onze overnamefinanciering nog niet

Naast de overnamefinanciering komen er nog heel wat andere zaken bij een bedrijfsovername kijken. Zo is er soms een aanvullende financiering van het werkkapitaal nodig. Daarnaast komen er heel wat fiscale zaken en verzekeringskwesties op u af. Ook hierover adviseren wij u graag.

Doe de online financieringscheck

Zo gaan wij te werk

We brengen de best matchende investeerder en financieringszoekende bij elkaar.
Samen zoeken we voor beide partijen de meest rendabele oplossing.
Alle zaken worden veilig en professioneel geregeld, zonder onnodig risico.

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5

Adr

Reageerde snel tijdens communicatie via mail of telefonisch en kwam afspraken na

5/5

anoniem

vriendelijk geholpen, scherpe prijzen, snel reactie.

/5
envelopecamera-videoarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram