Inventaris- en goederenverzekering

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw inventaris en goederen? Wij helpen u de verzekering te vinden die bij uw situatie past én voordelig voor u uitpakt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag onze specialisten dan vrijblijvend om een passend advies.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken de premie van uw inventaris- en goederen­verzekering

Inventaris en goederenverzekering; de voordelen

 • Al vanaf €7,- per maand
 • Dekt schade aan inboedel en opgeslagen goederen
 • Verzeker uzelf tegen schade door brand, blikseminslag, inbraak, ontploffing en meer
 • Omzetderving is meeverzekerd
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Profiteer van onze gratis opzegservice

anoniem

vriendelijk geholpen, scherpe prijzen, snel reactie.

/5
1 2 3 12

Inventaris- en goederenverzekeringen vergelijken

Op zoek naar een voordelige inventaris- en goederenverzekering? Bekijk hiernaast welke soorten dekkingen het beste geschikt zijn voor uw situatie.

Uw inventaris of opslag die vernietigd wordt door een brand, het is uw grootste nachtmerrie. Want zonder spullen, kunt u ook uw bedrijf niet runnen. Met een inventaris- en goederenverzekering zorgt u ervoor dat deze items bij schade verzekerd zijn. Een verstandige keuze dus. U kunt echter alleen gebruik maken van deze verzekering als u uw eigen maatregelen al genomen heeft. Zo moet uw bedrijfsgebouw over goede beveiliging beschikken. Aan welke eisen dit moet voldoen? Onze verzekeringsadviseurs vertellen u er graag meer over.

Meer weten of direct afsluiten? Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan via onze website, telefonisch, per mail of over de app.

Wat wordt er vergoed?

De inventaris- en goederenverzekering vergoedt materiële schade door

 • Brand
 • Storm
 • Blikseminslag
 • Ontploffing

De inventaris- en goederenverzekering biedt bovenop de verzekerde som ook dekking voor o.a.:

 • Bereddingskosten (de gemaakte kosten om de schade te beperken)
 • Expertisekosten (de kosten van het vaststellen van de schade)

Kiest u voor een uitgebreide dekking? Dan bent u ook verzekerd tegen schade die voortkomt uit de volgende gebeurtenissen:

 • Uitstromend water en neerslag
 • Inbraak en diefstal
 • Vandalisme en aanrijding
Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram