Bestelautoverzekering

Een bestelauto verzekeren? Dan bent u bij Snelvoorelkaar.nl aan het juiste adres! Het verschil tussen een 'gewone' autoverzekering en een bestelautoverzekering zit hem in het feit wat er met het voertuig vervoerd wordt. In het geval van een bestelauto zijn dat namelijk goederen, waar dat bij een reguliere verzekering om personen gaat. Een bestelautoverzekering kun je snel en eenvoudig online afsluiten. Om zeker te weten dat u tot de juiste keuze komt, zetten wij alle aanbieders voor u op een rijtje. Of u nu een zakelijke of particuliere bedrijfsauto te verzekeren, wij staan voor u klaar.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken en vergelijk hier de premie van uw bestelautoverzekering

Voordelen Bestelautoverzekering

 • Al verzekerd vanaf € 7,95  per maand
 • Verzekerd tegen veroorzaakte schade aan uw voertuig
 • Verzekerd tegen schade die u aanbrengt
 • Diverse dekkingen mogelijk
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5
1 2 3 12

Bestelautoverzekering vergelijken

Wij helpen u graag om alle verschillende bestelautoverzekeringen te vergelijken. Zo kiest u wel voor de vertrouwde service van bekende verzekeraars, maar dan tegen een aantrekkelijk lager tarief. Wist u dat veel mensen tot wel de helft op hun premie kunnen besparen? Door onze samenwerkingen met verschillende grote verzekeringsmaatschappijen kunnen wij u het meest aantrekkelijke tarief bieden. Een voordeel dat ook u liever niet laat liggen.

Via onze verzekeringsvergelijker zetten wij de mogelijke opties voor een bestelautoverzekering voor u op een rijtje. Zo heeft u binnen een paar minuten alle opties in kaart. Aan de hand van uw wensen gaan we dan samen met u naar de beste én voordeligste optie.

Bestelauto verzekeren

Start direct met het vergelijken van bestelautoverzekeringen en sluit er vandaag nog een online af. Wanneer u uw bestelauto naast zakelijk ook particulier rijdt, dient u de verzekering altijd zakelijk af te sluiten. Bij de verzekering is er een keuze tussen de verschillende soorten dekking. Zo is het mogelijk om WA, WA+ of All Risk te verzekeren. WA+ wordt ook wel Beperkt Casco genoemd, All Risk wordt ook wel volledig casco genoemd. Let op: bekijk bij het verzekeren van uw bestelauto goed of het gaat om een bedrijfsautoverzekering of een zakelijke autoverzekering.

Bestelautoverzekering grijs kenteken

Een bestelauto in Nederland heeft vaak een grijs kenteken vanwege bepaalde belastingvoordelen. H Een grijs kenteken is alleen een benaming voor dit type kentekens, de kentekenplaat is gewoon geel. Het kenteken van deze auto’s begint altijd met een B of een V. De bestelautoverzekering die u op deze pagina kunt afsluiten is dus voor een bestelauto met een grijs kenteken. Voor zakelijke auto’s met een geel kenteken kunt u terecht op de zakelijke autoverzekering-pagina.

Zo wordt uw premie berekend

Uw verzekeringspremie van uw bestelauto wordt bepaald op basis van o.a.:

 • leeftijd bestuurder
 • woonplaats bestuurder
 • type, bouwjaar en waarde
 • aantal kilometers per jaar
 • aantal schadevrije jaren
 • gewenste dekking

Welke dekking heeft u nodig?

U kunt gebruik maken van verschillende dekkingen binnen een bestelautoverzekering.

 • WA Bestelautoverzekering 
  De WA-dekking wordt ook wel de basisverzekering genoemd. Iedere autobezitter is verplicht om minimaal WA te verzekeren. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid en is de meest beperkte dekking. Deze dekking verzekert u tegen schade die u aanricht aan derden (andere voertuigen en/of personen). Schade aan uw eigen bestelauto wordt niet vergoed.
 • WA + Beperkt Casco Bestelautoverzekering 
  WA + Beperkt Casco is een uitbreiding op de WA standaard verzekering. Naast schade die u aanricht aan derden, dekt deze aanvullende dekking ook schade aan uw eigen voertuig als gevolg van bijvoorbeeld bliksemschade, brandschade, hagelschade, diefstal etc. Schade die u aan uw eigen bestelauto veroorzaakt, wordt niet vergoed.
 • WA Casco Bestelautoverzekering
  Met de WA Casco dekking verzekert u alle schade die ook wordt gedekt WA + dekking, aangevuld met schade die wordt veroorzaakt aan uw eigen bestelauto. Zelf wanneer deze schade uw schuld is, wordt dit vergoed.

Een bestelautoverzekering afsluiten

Een voordelige bestelautoverzekering afsluiten? Verzekeringen afsluiten wordt vaak gezien als een ongewenste kostenpost. Wij begrijpen dan ook goed dat u op zoek bent naar een goedkope bestelautoverzekering. Maar vanzelfsprekend is de kwaliteit van de verzekering ook belangrijk. Mocht u een keer een beroep moeten doen op uw verzekering, dan is het fijn als u een goede verzekering heeft afgesloten. Daarnaast hangt de prijs van de verzekering af van factoren als woonplaats, leeftijd en aantal schadevrije jaren. Ook maakt de gekozen dekking verschil in de prijs. Toch bent u door het vergelijkingssysteem waar wij mee werken altijd verzekerd van een scherpe prijs. Uiteraard wordt dit afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram