VVE Totaalpakket verzekering

Als u eigenaar bent van een appartement, wordt geadviseerd een Vereniging van Eigenaren (VvE) samen te stellen. Het VVE Totaalpakket is er speciaal voor Verenigingen van Eigenaren en biedt een uitgebreid aanbod verzekeringen. Uiteraard tegen zeer gunstige voorwaarden. De verzekeringen in dit pakket zijn belangrijk om de belangen van de woningeigenaren in het appartementencomplex te behartigen.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Bereken hier de premie van uw VVE Totaalpakket verzekeringen

VVE Totaalpakket samenstellen

Een VVE-pakket kan worden vergeleken aan de hand van de volgende informatie:

 • Herbouwwaarde
 • Samenstelling Vereniging van Eigenaren
 • Aantal appartementen
 • Betalingstermijn

Daarnaast kunnen de volgende verzekeringen in het pakket worden opgenomen.

 • Bedrijfsgebouw
 • Glas
 • Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven
 • Rechtsbijstand
 • Bestuurdersaansprakelijkheid

Brigitte

scherpe premies, goed bereikbaar, klantvriendelijk.

/5
1 2 3 12

Stel uw VvE-verzekering samen

U kunt kiezen uit een aantal verzekeringen voor uw Vereniging van Eigenaren. De volgende verzekeringen beschouwt men vaak als noodzakelijk:

 • Gebouwenverzekering
 • Glasverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering

Bij de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en de Rechtsbijstandverzekering ligt dat anders. Daarbij weegt het bestuur van de VvE af of de premie opweegt tegen het risico dat zij loopt.

Populaire VVE-verzekeringen

De gebouwenverzekering is een collectieve opstalverzekering. Deze verzekering is wettelijk verplicht voor een VvE. Met deze verzekering verzekert u het appartementencomplex van de VvE bij schade door brand, blikseminslag, storm, sneeuwdruk en water. Wanneer nodig krijgt u bij waterschade ook de kosten van hak- en breekwerk vergoed. Daarnaast worden de kosten die uw VvE maakt om verdere schade te voorkomen ook meeverzekerd.

Er wordt door VvE’s vaak ook een glasverzekering afgesloten. Onze glasverzekering verzekert niet alleen het glas in de gemeenschappelijke ruimten, maar ook standaard al het glas dat bij de appartementen hoort. Denk hierbij aan isolatieglas, dakramen en lichtkoepels.

 

Aansprakelijkheid VVE

De Vereniging van Eigenaren wordt gezien als een zelfstandig rechtspersoon en kan dus aansprakelijk worden gesteld. Daarom wordt een Aansprakelijkheidsverzekering voor een VvE met klem geadviseerd. Met de Aansprakelijkheidsverzekering verzekert u het aansprakelijkheidsrisico van de vereniging tegenover de individuele appartementsbewoners (met uitzondering van schade aan eigen onroerende zaken). Ook het aansprakelijkheidsrisico van de leden onderling en van de leden tegenover de vereniging is verzekerd.

Het verzekerd bedrag per gebeurtenis is € 1.250.000,- .

Andere VvE-verzekeringen

Een bestuurder van een VvE kan aansprakelijk gesteld worden voor de schade die zijn handelen heeft veroorzaakt. Met name als diegene iets te verwijten valt. Daarom kunt u ook Bestuurdersaansprakelijkheid meeverzekeren. Met deze verzekering worden de bestuurders van de VvE beschermd tegen de financiële gevolgen van de persoonlijke aansprakelijkheid.

Sluit u ook de Aansprakelijkheidsverzekering af? Dan zijn alle leden van de VvE en hun inwonende gezinsleden direct verzekerd met een Ongevallenverzekering. Het gaat dan om ongevallen binnen de gemeenschappelijke ruimten van de VvE. Zoals de gezamenlijke opgang, het trappenhuis, het dak en open galerijen. Ook als de vereniging niet aansprakelijk is voor het ongeval.

De Vereniging van Eigenaren kan problemen krijgen met buren, aannemers, de gemeente en individuele leden. Voor dergelijke situaties is er de Rechtsbijstandsverzekering. Uw VvE krijgt bij kansrijke zaken onbeperkt juridische ondersteuning van ervaren juristen en advocaten. Zij beantwoorden ook alle juridische vragen van de VvE.

Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram