Financieren van recreatiewoningen

Contact opnemen
Financieren van recreatiewoningen

Rendabele inkomsten uit vakantieverhuur

De spaarrentes zijn historisch laag, veel ondernemers zijn dan ook op zoek naar andere manieren om meer rendement uit hun spaargeld te halen. Een recreatie- of vakantiewoning is hier een mogelijkheid voor. U kunt de woning bijvoorbeeld voor een bepaalde periode in het jaar verhuren, of gewoon meegroeien op de eventuele waardestijging van het pand.

In verband met investeringen en belastingen is het slim om eerst goed uit te zoeken hoe en of investeren in een recreatiewoning voor u een interessante optie is. Onze specialisten helpen u daar graag bij, ook na de aankoop van uw woning.

Zakelijke financieringen

Zakelijke financiering is een belangrijk onderdeel van het runnen van een succesvolle onderneming. Of je nu wilt investeren in groei, tijdelijke liquiditeitsproblemen wilt oplossen of wilt investeren in duurzame oplossingen, er zijn verschillende financieringsvormen mogelijk. Het is daarbij belangrijk om goed voorbereid te zijn en te kijken naar de voorwaarden en risico's van de financiering.

Doe de online financieringscheck

Zo gaan wij te werk

We brengen de best matchende investeerder en financieringszoekende bij elkaar.
Samen zoeken we voor beide partijen de meest rendabele oplossing.
Alle zaken worden veilig en professioneel geregeld, zonder onnodig risico.

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5

It

Fijn om via de mail contact te hebben. Duidelijke communicatie en snelle reactie.

5/5

anoniem

Het bestaat nog, klantvriendelijk en inderdaad scherp geprijsd.

/5
envelopecamera-videoarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram