snelvoorelkaar.nl

Over ons

Snelvoorelkaar.nl is een onafhankelijke specialist in het online afsluiten van zakelijke verzekeringen. Wij staan voor het snel en eenvoudig vergelijken van alle verzekeraars en het voordelig afsluiten van uw zakelijke verzekeringen. Hierdoor bespaart u op uw huidige zakelijke verzekeringskosten.

Snelvoorelkaar.nl is de zakelijke verzekeringstak van Schulz Financiële Diensten. Wij staan al jaren klaar voor ondernemers uit verschillende branches, zowel zzp, MKB als grotere bedrijven.

Snel, persoonlijk en goed geregeld

Persoonlijke aandacht en een op uw wensen en bedrijf aangepast plan staan bij ons voorop. Zo realiseren we samen met u het beste resultaat, voor nu en in de toekomst. Bij ons geen lange wachttijden, maar snel een online afspraak wanneer het u uitkomt. Alles om u te helpen het meeste uit uw onderneming te halen, en goed verzekerd te zijn mocht er iets onverwachts mis gaan.

Execution only

Snelvoorelkaar.nl is een online intermediair waar u eenvoudig, snel en goedkoop bedrijfsverzekeringen afsluit. U kunt voor de meeste verzekeringen zelf online alle verzekeraars vergelijken, vervolgens maakt u de keuze die het beste past bij uw situatie. U sluit deze financiële producten af zonder voorafgaand advies, dit wordt ook wel ‘execution only’ genoemd. Indien u twijfelt over uw keuze wordt aangeraden om persoonlijk advies in te winnen voordat u de verzekering afsluit.

envelopecamera-video
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram