Verzekeringspakket-op-maat-voor-ZZP-en-MKB

Verzekeringspakket op maat voor ZZP en MKB

20 juli 2023 | Door: Snelvoorelkaar.nl

“Zoals wel meer ondernemers ben ik mijn bedrijf gestart met een goed idee, veel enthousiasme en nul ervaring. Nadat ik me had ingeschreven bij de Kamer van Koophandel was mijn onderneming een feit en sindsdien ben ik ZZP-er. Alle problemen waar ik vervolgens tegenaan liep werden ad hoc opgelost en dat was prima voor een tijdje. Nu mijn bedrijf begint te lopen vraag ik me af of ik wel voldoende verzekerd ben.”

Nuttig of overbodig, that’s the question

ZZP’ers werken in de meest uiteenlopende branches. Dat maakt het ingewikkeld te bepalen welke verzekeringen nuttig zijn voor uw bedrijf en welke overbodig. Toch is het van groot belang dat dit goed gebeurd om onnodige kosten te vermijden maar ook om te voorkomen dat u zelf voor een claim opdraait wanneer u dacht dat u daarvoor verzekerd was. Een zakelijke verzekeringenspecialist zal altijd eerst samen met u bepalen welke verzekeringen voor u van belang zijn. Door online een korte vragenlijst in te vullen krijgt u een voorstel voor een verzekeringspakket dat bij uw bedrijf past.

Zelf een pakket samenstellen

Een ZZP-pakket of MKB-pakket is opgebouwd uit de belangrijkste verzekeringen in de branche waarin u werkzaam bent. Daarbij kunt u denken aan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, een inventarisverzekering en een rechtsbijstandverzekering. U bepaalt zelf welke verzekeringen nog meer voor u van belang zijn en houdt dus de regie in handen. Zo kunt u bijvoorbeeld een computerverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten als aanvulling op uw pakket. Ook uw particuliere verzekeringen kunt u via de app vergelijken en afsluiten.

Wat kost dat?

Bij het opstarten van een bedrijf is het belangrijk om direct een verzekeringspakket te kiezen. Want ook in de beginfase van een bedrijf kunnen er fouten worden gemaakt. Hieruit vloeien niet alleen kosten voort maar vaak ook reputatieschade. En dat is iets waar een beginnend ondernemer vaak niet meer bovenop komt. Juist vanwege het bundelen van de verzekeringen die echt van belang zijn, worden de kosten laag gehouden. Zelfs lager dan wanneer u kiest voor een losse verzekeringen. Meer verzekeren kan in dit geval dus voordeliger zijn.

Digitale polismap

Veel ZZP’ers werken niet meer vanuit een kantoor. Ze zijn onderweg en maken gebruik van werkplekken die overal kunnen zijn. Daarom is het belangrijk dat u online uw documenten kunt raadplegen. Zakelijke verzekeringsspecialist Snelvoorlkaar.nl geeft u die mogelijkheid. Bij ons krijgt u een online polismap die u overal met uw mobiel kunt raadplegen. Claims of wijzigingen geeft u ook online door.

envelopecamera-video
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram