Online ZZP verzekeringen afsluiten

Zelfstandig ondernemen zonder risico's

9 mei 2023 | Door: Snelvoorelkaar.nl

Als u ZZP'er bent, loopt u tijdens uw werk net zoveel risico als wanneer u in loondienst bent, misschien zelfs meer. Toch hebben veel zelfstandigen hun verzekeringen niet goed geregeld, vaak vanwege gebrek aan tijd en geld. Dit kan echter juist veel geld gaan kosten. Het is daarom belangrijk om uw bedrijfsrisico's op een rijtje te zetten en een risicoanalyse te maken, waarbij u noteert welke risico's u loopt, hoe groot de kans is dat het misgaat en wat de consequenties zouden zijn.

Welke risico’s loopt u?

  • Schade aan uw bedrijfspand
  • Schade aan uw auto of aan de auto van een ander
  • Inbraak
  • Te late levering
  • Aansprakelijkheid
  • Bedrijfsongeval
  • Cybercrime

Dit zijn een paar voorbeelden maar er zijn natuurlijk nog veel meer. Per beroepsgroep verschillen ze enorm.

Bescherm uw onderneming: preventie, beveiliging en verzekeringen

Vervolgens kunt u preventieve maatregelen nemen, zoals goed onderhoud van uw gereedschap en duidelijke afspraken met leveranciers. Ook is het verstandig om uw bedrijfspand te beveiligen en goede Algemene Voorwaarden op te nemen in uw offertes. Toch kan niet alles worden voorkomen en daarom zijn verzekeringen belangrijk. Deze dekken de schade die u zelf niet kunt dragen en voorkomen daarmee dat uw onderneming verlies lijdt.

Online ZZP verzekeringen afsluiten

Er zijn online veel verzekeringen te vergelijken en voor ZZP'ers zijn er pakketten samengesteld waarin de belangrijkste verzekeringen per beroepsgroep zijn gebundeld. U kunt zelf aanvullende verzekeringen afsluiten die passen bij uw risicoanalyse. Binnen 24 uur bent u optimaal verzekerd tegen een laag tarief. Zo wordt u een Zelfstandige Zonder Risico!

Bedenk wel dat de risico's verschillen per beroepsgroep en het dus verstandig is om goed te kijken naar welke verzekeringen het beste passen bij uw situatie. Voor iemand die in als metselaar werkt zijn de risico’s anders dan voor een adviseur.

Een ZZP verzekeringspakket beschermt uw onderneming tegen de belangrijkste risico’s binnen de branche waarin u werkzaam bent. Dit pakket is speciaal samengesteld voor de ZZP’er. In dit pakket zijn de belangrijkste verzekeringen, die u als 'zelfstandige zonder personeel' nodig heeft, gebundeld. Vergelijk hieronder uw premie en stel uw eigen ZZP verzekeringspakket samen. Dit pakket wordt ook wel de 'ZZP Kameleonpolis' genoemd.

envelopecamera-video
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram