Dienstenwijzer

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Wie zijn wij?
Snelvoorelkaar.nl
Strypsedijk 13
3235 LD Rockanje

KvK nr.: 24420481

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

U kunt ons op veel manieren bereiken:

  • Telefoon: 088-4253000
  • E-mail: info@snelvoorelkaar.nl
  • Internet: www.snelvoorelkaar.nl

Natuurlijk kunt u ons ook op ons kantoor bezoeken. Daarvoor maken we dan een afspraak wanneer het u schikt. Op werkdagen zijn de openingstijden van 09:00 tot 17.30 uur. Eventueel kunt u met ons ook een afspraak buiten kantoortijden maken.

Registratie AFM
Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12017429.

Aard van dienstverlening

Ons kantoor heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in:

  • Schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Hypothecair krediet
  • Consumptief krediet
  • Betalen en sparen
  • Pensioenen

Klachten
Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit schriftelijk kenbaar te maken aan de directie van ons kantoor. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Adviesvrij
Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze van beloning
De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de bank of verzekeraar waarmee wij u in contact brengen. Indien wij u rechtstreeks, dat wil zeggen buiten de door u te betalen premie, kosten in rekening brengen, informeren wij u hierover vooraf.

envelopecamera-video
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram