Bedrijfsautoverzekering

Een bedrijfsauto is een zeer waardevolle toevoeging aan uw bedrijf. Maar voordat u met uw nieuwe auto of bestelbus op pad gaat, moet u deze eerst verzekeren. Een bedrijfsautoverzekering biedt uitkomst. Kunt u de btw van uw bedrijf verrekenen? Dan kunt u uw bedrijfsauto exclusief btw verzekeren, waardoor uw te verzekeren bedrag lager uitvalt - en dus ook uw premie! Rijdt de auto rond onder een grijs kenteken? Ook dan is een bedrijfsautoverzekering verplicht.

Direct online afsluiten
Jarenlange ervaring in zakelijk verzekeren
Besparen op uw bedrijfsverzekeringen

Offerte aanvragen voor uw bedrijfsautoverzekering

"*" geeft vereiste velden aan


Persoonlijke gegevens

DD dash MM dash JJJJ

Bedrijfsgegevens


Hoe kunnen we u bereiken?


Verzekering

DD dash MM dash JJJJ

Voordelen Bedrijfsautoverzekering:

  • Al vanaf €7,95- per maand
  • Verzeker de schade die aan uw auto wordt veroorzaakt
  • Verzeker uzelf tegen schade die u aanbrengt aan anderen
  • Diverse aanvullende dekkingen
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5
1 2 3 12

Een bedrijfsautoverzekering afsluiten

Met onze aantrekkelijke bedrijfsautoverzekering kunt u altijd goed verzekerd de weg op. Wist u dat veel Nederlanders tot wel 50% te veel betalen voor de verzekering? Wij helpen u graag om deze kosten zo laag mogelijk te houden.

Welke dekking past bij u?

Er zijn verschillende opties voor uw verzekering, wij kijken dan ook graag samen met u welke het beste bij u past. De WA bestelautoverzekering is wettelijk verplicht in ons land. Dit is dus de minimale dekking die u af moet sluiten. Daarnaast zijn er nog een tweetal andere opties, WA beperkt casco en volledige casco dekking. Eventueel zijn er ook een ongevallenverzekering voor inzittenden, een schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand, pechhulp en een verzekering voor de goederen die u vervoert af te sluiten.

Soorten dekking

  • WA (wettelijke aansprakelijkheid) is de meest beperkte dekking. Alleen de schade die u met uw bedrijfsauto aan andere voertuigen en/of personen toebrengt, wordt vergoed. De schade aan uw eigen auto wordt niet vergoed.
  • WA + beperkt casco (WA plus) dekt, naast de WA-dekking, ook brand-, hagel-, storm-, diefstal- en ruitschade. De schade aan uw bedrijfsauto, door u veroorzaakt, wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (allrisk) vergoedt alles wat onder WA + beperkt casco valt, inclusief de schade aan uw eigen bedrijfsauto, ook wanneer deze schade úw schuld is.
Execution only
U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen.

Goed geregeld & snel voor elkaar!

eenvoudig vergelijken én afsluiten
een (forse) kostenbesparing
keuze uit alle verzekeraars van Nederland
24/7 vergelijken en afsluiten
Persoonlijk advies, snelle gratis opzegservice

Komt u er niet uit?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zo wel telefonisch als online te bereiken via verschillende kanalen.
Contact opnemen
envelopecamera-videochevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram