Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Iedere ondernemer weet het: ondernemen is risico’s nemen. Of u nu ZZP’er bent, ondernemer in het MKB of eigenaar van een groot bedrijf, van bouw tot logistiek en van zorg tot horeca, ieder bedrijf is speciaal op zijn of haar eigen manier. Door de juiste zakelijke verzekeringen af te sluiten kunt u de risico's zoveel mogelijk beperken, voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Of u nu een arbeidsongeschiktheidsverzekering zoekt, of een verzekering voor aansprakelijkheid, Snelvoorelkaar.nl regelt het voor u. Als onafhankelijk tussenpersoon zijn wij de schakel tussen risico's nemen en met gerust gevoel ondernemen.

Meer informatie
zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen voor ZZP

Als ZZP’er houdt u zich het liefst bezig met waar u goed in bent. Het werkt het lekkerste wanneer u zorgeloos uw beroep kunt uitoefenen zonder onnodig risico te lopen. Daarom hebben wij de belangrijkste ZZP verzekeringen voor u kort samengevat.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Een groot deel van de zelfstandig ondernemers heeft zich niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. ‘Te duur, te ingewikkeld, het overkomt mij niet’ zijn dan veelgehoorde argumenten. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt ervoor dat u toch een inkomen blijft houden op het moment dat u arbeidsongeschikt raakt. Geen werk betekent minder geld, of helemaal geen geld. 

Snelvoorelkaar.nl heeft 2 verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ZZP’ers:

De standaard arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP
Een verzekering met een vast uitkering, voor een looptijd die u zelf kiest. Dit biedt financiële zekerheid bij onverwachte ziekte of arbeidsongeschiktheid door een ongeval. U weet waar u aan toe bent met het vastgestelde uitkeringspercentage. U kunt al een uitkering krijgen vanaf 25% arbeidsongeschiktheid.

Het AOV alternatief voor ZZP'ers
Een eenvoudige en betaalbare schadeverzekering. Deze verzekering keert éénmalig een belastingvrij bedrag tussen € 35.000 en € 200.000 uit, bedoeld om werk of leven opnieuw in te richten. Geschikt voor vrijwel alle beroepen.

Bundel zakelijke verzekeringen met een ZZP pakket

Voor de overige essentiële zakelijke ZZP verzekeringen bieden wij een ZZP pakket aan. Dit ZZP pakket, ook wel de ZZP Kameleonpolis genoemd, is speciaal samengesteld voor de ZZP’er. In dit pakket zijn de belangrijkste verzekeringen, die u als 'zelfstandige zonder personeel' nodig heeft, gebundeld. Denk hierbij aan de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en de rechtsbijstandverzekering.

Zakelijke verzekeringen voor MKB

Bij Snelvoorelkaar.nl kunt u ook terecht voor al uw zakelijke verzekeringen voor het MKB. Wij zijn een onafhankelijke specialist in het online afsluiten van zakelijke verzekeringen. Dit betekent dat wij voor u altijd op zoek zijn naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Verzekeringspakket voor het MKB

Bent u op zoek naar voordelige verzekeringen voor uw onderneming? Dan is het Snelvoorelkaar.nl MKB pakket iets voor u. Met dit pakket kunt u alle zakelijke verzekeringen selecteren die u nodig heeft, en deze binnen een paar klikken online afsluiten. In het aanbod vindt u verzekeringen voor uw bedrijfspand, uw inventaris en goederen, rechtsbijstand en aansprakelijkheid.

Verzuimverzekering werknemers

Is uw werknemer langdurig ziek? Of bent u bang dat een werknemer langere tijd afwezig is door ziekte? In veel gevallen moet u het loon van de werknemer tot wel twee jaar lang doorbetalen. En u loopt het risico dat uw werknemer arbeidsongeschikt wordt. Een verzuimverzekering kan u helpen om de kosten van lang verzuim te dekken.

Zakelijke autoverzekeringen

Heeft u één of meerdere bedrijfsauto’s in gebruik voor uw onderneming? Snelvoorelkaar.nl regelt voor u de beste automotive verzekeringen, zo kunt u onbezorgd uw wagenpark op de weg houden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een vrachtwagenverzekering of een bestelautoverzekering direct online vergelijken en afsluiten. Heeft u meerdere bedrijfsauto’s die u wilt verzekeren? Vraag dan een offerte aan voor een wagenparkverzekering.

wagenparkverzekering

Contact

We begrijpen dat het misschien lastig is de juiste keuzes te maken op het gebied van zakelijk verzekeren. De persoonlijke adviseurs van Snelvoorelkaar.nl helpen u graag. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Kortom, lage premies, goede dekkingen én persoonlijk advies.

Bekijk zzp verzekeringen

Bespaar direct op al uw zakelijke verzekeringen

AOV alternatief voor ­ZZP'ers

v.a. €30 per maand
Weten wat de
AOV alternatief voor ­ZZP'ers inhoudt?
Meer informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Weten wat de
Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP inhoudt?
Meer informatie

Zakelijke autoverzekering

v.a. €7.95 per maand
Weten wat de
Zakelijke autoverzekering inhoudt?
Meer informatie

Verzuimverzekering

Weten wat de
Verzuimverzekering inhoudt?
Meer informatie

Inventaris- en goederenverzekering

v.a. €5.00 per maand
Weten wat de
Inventaris- en goederenverzekering inhoudt?
Meer informatie

Bedrijfspand verzekering

v.a. €7.00 per maand
Weten wat de
Bedrijfspand verzekering inhoudt?
Meer informatie
Naar alle ZZP verzekeringen

Dit zeggen onze klanten over ons

It

Fijn om via de mail contact te hebben. Duidelijke communicatie en snelle reactie.

5/5

Ed

Goed en duidelijke uitleg gang van zaken. Goede info per mail of telefonisch.

4/5

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5

envelopecamera-video
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram