Bestelauto verzekeren ZZP

Bestelauto verzekeren ZZP

Als ZZP'er kunt u niet zonder een betrouwbare bestelauto of bestelbus. Daarom is het belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten om uzelf en uw bedrijf te beschermen. Een van de belangrijkste verzekeringen voor ZZP'ers met een bestelauto of bestelbus is de bestelautoverzekering.

Ga direct naar onze bestelautoverzekering
bestelbus verzekeren zzp

Waarom een bestelautoverzekering ZZP?

Een bestelautoverzekering biedt dekking voor schade aan uw bestelauto, maar ook voor schade die u veroorzaakt aan anderen. De dekking kan variëren afhankelijk van de specifieke polis die u kiest, maar over het algemeen zijn er drie soorten dekkingen beschikbaar: WA, beperkt casco en volledig casco.

De WA-dekking is de meest basale dekking en dekt alleen de schade die u aan anderen toebrengt. Beperkt casco biedt dekking voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van bepaalde gebeurtenissen, zoals diefstal, brand en storm. Volledig casco biedt de meest uitgebreide dekking en dekt alle schade aan uw eigen voertuig, inclusief schade die u zelf veroorzaakt.

Goedkoop bestelbus verzekeren ZZP

Het is belangrijk om de juiste dekking te kiezen die past bij uw specifieke situatie en bedrijf. Heeft u een splinternieuwe bus aangeschaft als ZZP’er waar u erg zuinig op bent? Dan kan het verstandig zijn om een volledig casco verzekering af te sluiten. Dat geeft een vertrouwd gevoel als u uw ZZP bus ergens parkeert voor een klus. Wanneer u een iets oudere bus gebruikt voor uw bedrijf, is een WA-dekking of WA + Beperkt Casco wellicht voldoende.

Zakelijke autoverzekering ZZP vergelijken

Ook is het belangrijk om te kijken naar de hoogte van het eigen risico en de premie. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen bij schade en de premie is het bedrag dat u maandelijks of jaarlijks betaalt voor de verzekering. Door verschillende verzekeraars te vergelijken, kunt u de beste verzekering vinden voor de laagste prijs.

Zakelijke autoverzekering ZZP vergelijken
bestelauto verzekering zzp vergelijken

Heb ik aanvullende dekking nodig?

Tot slot is het verstandig om goed na te denken over aanvullende dekkingen, zoals een inzittendenverzekering of een pechhulpverzekering. Deze aanvullende verzekeringen kunnen u extra bescherming bieden en zorgen voor meer gemoedsrust tijdens het rijden.

Gereedschap bestelauto meeverzekeren

Als ZZP'er met een bestelauto weet u als geen ander hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wist u dat u bij het afsluiten van een bestelautoverzekering ook de mogelijkheid heeft om gereedschap mee te verzekeren? Veel ZZP'ers hebben kostbaar gereedschap in hun bestelauto liggen, wat bij diefstal of beschadiging grote financiële gevolgen kan hebben. Wij van Snelvoorelkaar.nl raden ZZP'ers die rondrijden met een bus vol waardevolle spullen aan om bij het afsluiten van een bestelautoverzekering te kijken naar de mogelijkheden om deze mee te verzekeren.

Deze aanvullende verzekering wordt ook wel een 'vervoersdekking' genoemd, als uitbreiding op de standaard bestelautoverzekering. Deze extra dekking zorgt ervoor dat gereedschap dat in de auto ligt meeverzekerd is, zowel tegen diefstal als tegen beschadiging door een ongeval. Het maakt hierbij niet uit of dit gebeurt bij u thuis op de oprit, of onderweg naar een klant. U bepaalt zelf de hoogte van het verzekerde bedrag. Mogelijk worden er door de verzekeraar wel eisen gesteld aan het type slot waarmee u uw bestelauto moet afsluiten om in aanmerking te komen voor een vergoeding bij diefstal van gereedschap.

Het meeverzekeren van gereedschap bij een bestelautoverzekering kan dus een goede keuze zijn voor ZZP'ers die veel kostbaar gereedschap in hun bestelauto hebben liggen. Zo kunt u met een gerust hart de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen van eventuele schade of diefstal. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een bestelautoverzekering online afsluiten

Een voordelige bestelautoverzekering afsluiten? Verzekeringen afsluiten wordt vaak gezien als een ongewenste kostenpost. Wij begrijpen dan ook goed dat u op zoek bent naar een goedkope bestelautoverzekering. Maar vanzelfsprekend is de kwaliteit van de verzekering ook belangrijk. Mocht u een keer een beroep moeten doen op uw verzekering, dan is het fijn als u een goede verzekering heeft afgesloten. 

Daarnaast hangt de prijs van de verzekering af van factoren als woonplaats, leeftijd en aantal schadevrije jaren. Ook maakt de gekozen dekking verschil in de prijs. Toch bent u door het vergelijkingssysteem waar wij mee werken altijd verzekerd van een scherpe prijs. Uiteraard wordt dit afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Regel het direct via Snelvoorelkaar.nl

Snelvoorelkaar.nl is een intermediair en werkt volgens het zogenaamde 'execution only' principe. Doordat wij voornamelijk online werken kunnen wij onze verzekeringen tegen concurrerende tarieven aanbieden, waardoor u bespaart op uw verzekeringskosten. Let op dat u voor het afsluiten van een financieel product over voldoende kennis en ervaring dient te beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen en af te sluiten. Indien u hierover twijfelt raden wij u aan om persoonlijk advies in te winnen.

Bekijk zzp verzekeringen

Bespaar direct op al uw zakelijke verzekeringen

AOV alternatief voor ­ZZP'ers

v.a. €30 per maand
Weten wat de
AOV alternatief voor ­ZZP'ers inhoudt?
Meer informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Weten wat de
Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP inhoudt?
Meer informatie

Zakelijke autoverzekering

v.a. €7.95 per maand
Weten wat de
Zakelijke autoverzekering inhoudt?
Meer informatie

Verzuimverzekering

Weten wat de
Verzuimverzekering inhoudt?
Meer informatie

Inventaris- en goederenverzekering

v.a. €5.00 per maand
Weten wat de
Inventaris- en goederenverzekering inhoudt?
Meer informatie

Bedrijfspand verzekering

v.a. €7.00 per maand
Weten wat de
Bedrijfspand verzekering inhoudt?
Meer informatie
Naar alle ZZP verzekeringen

Dit zeggen onze klanten over ons

Sjak

ik kan er niet meer van maken dat jullie met het team het heel goed doet en houden zo

5/5

Adr

Reageerde snel tijdens communicatie via mail of telefonisch en kwam afspraken na

5/5

Fritz Schulz

Informatie is makkelijk te vinden en snelle reactie op vragen

4/5

envelopecamera-video
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram