Zakelijk financieren

Contact opnemen
Zakelijk financieren

Heeft u plannen om te investeren, uit te breiden, te verbouwen of een nieuw pand voor uw onderneming te kopen? Zakelijk financieren is het sleutelwoord. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om uw nieuwe plannen te bekostigen. Wij maken graag voor u inzichtelijk waar er mogelijkheden en kansen liggen. Zo kunt u met een gerust hart verder bouwen aan de toekomst.

Voor wie is zakelijke financiering?

Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een zakelijke financiering. Geldverstrekkers stellen namelijk verschillende voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

  • Zakelijke financiering is alleen geschikt voor een eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof), maatschap, commanditaire vennootschap of een besloten vennootschap.
  • De onderneming moet gevestigd zijn in Nederland.
  • Het bedrijf moet ingeschreven staan bij de KvK.
  • Er is inzicht in de definitieve jaarcijfers van de afgelopen twee jaar.
  • Geen van de eigenaren van de eenmanszaak, vennootschap onder firma, maatschap of commanditaire vennootschap mag een achterstandsregistratie hebben bij het Bureau Krediet Registratie.

Vormen van zakelijke financiering

Zakelijke financiering onderscheidt zich van andere financieringsvormen door zijn eenvoud en duidelijkheid. U leent in alle gevallen een bedrag en betaalt deze met rente in een samen overeengekomen periode terug. Hier bestaan verschillende vormen voor, bijvoorbeeld leasing, een zakelijke lening of rekening courant krediet. Een financieel expert adviseert u graag over welke vorm het beste bij u past.

Zakelijke lening

Bij zakelijke lening leent u een bedrag van de bank. Dit bedrag betaalt u vervolgens gespreid terug over de afgesproken periode. Over het geleende bedrag betaalt u rente. Hierdoor betaalt u uiteindelijk meer terug dan u geleend heeft.

Lease

Bij leasing financiert de bank in machines, apparaten en voertuigen: van een nieuwe bestelbus tot een 3D-printer. Er zijn twee vormen van leasing: financial lease en operationele lease. Bij financial lease sluit u een lening af. Bij operationele lease blijft de leasemaatschappij eigenaar.

Rekening courant krediet

Bij deze vorm van zakelijk financiering kiest u voor een zakelijk krediet met een vrij opneembaar bedrag. Met rekening courant krediet kunt u rood staan op de betaalrekening. Binnen het afgesproken limiet heeft u de keuze geld op te nemen of te storten wanneer u dat wilt.

Hoe wij u kunnen helpen

Voor u een lening aangaat is het belangrijk om te weten welke zakelijke financieringsvorm het beste aansluit bij uw situatie en onderneming. Daarnaast is het belangrijk om alle financieringsmogelijkheden op een rijtje te zetten.

Na een persoonlijk gesprek, een inventarisatie en analyse van uw bedrijfsgegevens zoeken wij de best passende financiering voor uw plan.

Zakelijke financieringen

Zakelijke financiering is een belangrijk onderdeel van het runnen van een succesvolle onderneming. Of je nu wilt investeren in groei, tijdelijke liquiditeitsproblemen wilt oplossen of wilt investeren in duurzame oplossingen, er zijn verschillende financieringsvormen mogelijk. Het is daarbij belangrijk om goed voorbereid te zijn en te kijken naar de voorwaarden en risico's van de financiering.

Doe de online financieringscheck

Zo gaan wij te werk

We brengen de best matchende investeerder en financieringszoekende bij elkaar.
Samen zoeken we voor beide partijen de meest rendabele oplossing.
Alle zaken worden veilig en professioneel geregeld, zonder onnodig risico.

anoniem

Het bestaat nog, klantvriendelijk en inderdaad scherp geprijsd.

/5

anoniem

Snel geregeld en scherpe premies!

/5

Ed

Goed en duidelijke uitleg gang van zaken. Goede info per mail of telefonisch.

4/5
envelopecamera-videoarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram