Zakelijk geld lenen zonder bank

Contact opnemen
Zakelijk geld lenen zonder bank

Bankvrij zakelijk vastgoed financieren

Het gaat goed met uw onderneming en u heeft een groter kantoor of ander vastgoedobject nodig om door te kunnen groeien. Of u heeft een plan maar de financiële middelen niet om het zakelijke vastgoed dat u nodig heeft te financieren? Snelvoorelkaar.nl geeft u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een zakelijke vastgoedfinanciering af te sluiten, zonder tussenkomst van de bank.

Regel uw bedrijfshypotheek makkelijk en snel

Bij ons stuurt u een aanvraag in voor een bedrijfshypotheek. Eén van onze specialisten komt dan bij u terug. Uw aanvraag wordt beoordeeld en besproken in een persoonlijk gesprek. Hier krijgt u indien uw aanvraag goedgekeurd is, ook meteen een offerte. Na akkoord wordt de aanvraag op onze website gezet. Hierna kunnen investeerders reageren op uw aanvraag. Als er een match is, regelen wij de rest.

HOE WE U EN UW BEDRIJF VERDER HELPEN

Wij zijn pas blij als u dat ook bent. We zoeken de beste financieringsmogelijkheden, voor nu en later. En om het u zo makkelijk mogelijk te maken, nemen we het hele traject uit handen: van aanvraag tot afronding. Zo zorgen we ervoor dat u zonder zorgen kunt doen waar u goed in bent, en tegelijkertijd ook nog tijd en geld kunt besparen.


Meer weten?

Plan dan nu een vrijblijvend adviesgesprek:

[Chronoforms6 chronoform="afspraak"]

Zakelijke financieringen

Zakelijke financiering is een belangrijk onderdeel van het runnen van een succesvolle onderneming. Of je nu wilt investeren in groei, tijdelijke liquiditeitsproblemen wilt oplossen of wilt investeren in duurzame oplossingen, er zijn verschillende financieringsvormen mogelijk. Het is daarbij belangrijk om goed voorbereid te zijn en te kijken naar de voorwaarden en risico's van de financiering.

Doe de online financieringscheck

Zo gaan wij te werk

We brengen de best matchende investeerder en financieringszoekende bij elkaar.
Samen zoeken we voor beide partijen de meest rendabele oplossing.
Alle zaken worden veilig en professioneel geregeld, zonder onnodig risico.

anoniem

Snel geregeld en scherpe premies!

/5

Pascal

Heel fijn en snel contact, Vriendelijk geholpen en wordt goed mee gekeken wat er mogelijk is.

5/5

Fritz Schulz

Informatie is makkelijk te vinden en snelle reactie op vragen

4/5
envelopecamera-videoarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram